M/s Isosaari sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa, kivenheiton päässä kauppatorilta, Vanhan Kauppahallin vieressä. Laivan läheisyydessä sijaitsevat Esplanadin puistoPresidentinlinna sekä Uspenskin katedraali. Ympäristöstä löytyy runsaasti eritasoisia ravintoloita ja keskustan palvelut ovat vain viiden minuutin kävelymatkan päässä, kuten myös Silja Linen laivaterminaali.

SIJAINTI

Laivalle pääset kätevästi raitiovaunuilla 2, 4 ja 5. Katso aikataulut alla olevasta linkistä valitsemalla määränpääksi ‘Kauppatori’!

JULKINEN LIIKENNE

PYSÄKÖINTI

Auton saa parkkiin viereisen Viking Linen terminaalin parkkipaikalle, päivämaksu on noin 27 €. 

RAVINTOLAT

Helsinki Allas
Naapurimme Allas Café ja Bistro tarjoavat aamiaista, erikoiskahveja, drinkkejä, virvokkeita, lounasta, illallista ja pikkupurtavaa . Café on avoinna arkisin klo 7 lähtien ja viikonloppuisin klo 9 alkaen – tästä eivät aamiaisnäkymät parane!

Laivaravintola Marival
Myöskin Kauppatorilla, Marival tarjoaa maittavaa lounasta arkipäivisin klo 11-15 aivan torin ytimessä.

Lähistöltä löytyy suuri määrä muitakin ravintoloita, voit käyttää Raflaamo.fi -palvelua löytääksesi sinulle sopivimman.

NÄHTÄVYYDET

Helsingissä on paljon nähtävää, alla vinkkejä lähimmistä naapureistamme. Klikkaa nimiä saadaksesi lisää tietoa!

Helsinki SkyWheel
Paras tapa nähdä kaupunki yhdellä silmäyksellä korkeuksista, Helsinki SkyWheel toimii läpi vuoden.

Helsinki Allas
Allas Sea Pool on helsinkiläinen merikylpylä ja hyvinvointikeidas. Täällä voit uida, saunoa, treenata sekä syödä ja juoda hyvin. Allas on rentoutumista, nauttimista sekä hyvinvointia keholle ja mielelle – keskellä Helsinkiä, Kauppatorin kupeessa, vuoden jokaisena päivänä.

Uspenskin katedraali
Helsingin Ortodoksisen hiippakunnan ja seurakunnan pääkirkko, tämä kaunis tiilinen katedraali on turistien suosiossa.

Helsinki Cathedral
Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan ja Helsingin hiippakunnan pääkirkkoCarl Ludvig Engelin suunnittelema kirkko sijaitsee Senaatintorin laidalla Kruununhaassa. Tuomiokirkko apostolipatsaineen on Helsingin tunnetuimpia symboleja. Vuosittain kirkossa vierailee yli 500 000 ihmistä, joista noin puolet on ulkomaalaisia turisteja.