Laivassa on 17 siistiä 1-6 hengen hyttiä, joista suurimmassa osassa on kerrossänky ja kahdessa parisänky. Hytit ovat tasoltaan Basic-luokan majoitushuoneita: suihkut ja wc sijaitsevat käytävällä. Hytit ovat hyvin eristettyjä ja niissä on talvellakin mukavan lämmintä ja viihtyisää majoittua.

A-luokan hytit ovat laivaikkunallisia hyttejä pääkannella, B-luokan hytit ikkunallisia hyttejä alakannella ja C-luokan hytit sijaitsevat alakannella eikä niissä ole ikkunoita. WC-, suihku- ja saunatilat ovat yhteiset. Lähes kaikissa A- ja B-luokan hyteissä on omat lavuaarit. Vuode- ja liinavaatteet ovat korkealaatuisia hotellikäyttöön tarkoitettuja tekstiilituotteita.

Yhteiset tilat sijaitsevat aluksen pääkannella. Aluksella on täysin varusteltu keittiö jossa on kaksi jääkaappia asiakkaiden ruoansäilytykseen. Lisäksi keittiössä löytyvät esimerkiksi keittoliesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä veden- ja kahvinkeittimet. Viihtyisät ruokaryhmät sekä tilava lounge jossa on suuri TV tekevät laivan yhteisistä tiloista kodikkaan majoitus- ja ajanviettokeskuksen. Aluksella on maksuton langaton internet-yhteys.

Huomioithan, että vaikka laiva on automatisoitu ja etävalvottu, laivalla päivystää työntekijä myös öisin. Laivan kaikissa yhteisissä tiloissa on tallentava kameravalvonta. Laivassa muiden kuin varauksen tehneiden asiakkaiden oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Lemmikkieläimiä ei valitettavasti voi tuoda laivaan.

Laivassa majoittuminen ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

Säännöt ja toiminta-ohjeet saat varauksesi yhteydessä sähköpostiisi. Sääntöjen noudattamatta jättäminen aiheuttaa asiakkuuden päättymisen välittömästi sekä korvausvastuun aiheutuneesta vahingosta.